FloraFrits

Frits Hoogers

Nieuwe Perspectieven

Reviews

Ontdek wat anderen zeggen over onze creaties.
Welkom bij onze reviewpagina, waar we graag delen wat anderen te zeggen hebben over hun ervaringen met onze diensten. Lees de verhalen van onze tevreden klanten en ontdek hoe onze creaties hun verwachtingen hebben overtroffen. Van bloemrijke arrangementen tot betoverende tuinaankledingen, laat je inspireren door echte ervaringen en laat ons ook jouw verwachtingen overtreffen.

Inrichting

Audrey & Albert
Lees verder
Frits heeft ons bij de inrichting van ons vorige en huidige huis geholpen. Niet alleen qua kleuren maar vooral ook met het creëren van een geheel dat ontzettend goed aansluit bij onze smaak. Zowel verlichting, raambekleding, opbergruimte, meubels als behang zijn door hem voorgesteld en eigenlijk hoefden we het niet eens te zien om te weten dat het prachtig zou staan. Frits komt met originele ideeën die we zelf nooit hadden kunnen bedenken, bij een volgende woning bellen we hem zeker weer.
Ellen & Thomas
Lees verder
Frits heeft de keuken, woonkamer en de hal van ons nieuwe huis compleet ingericht: van het bedenken van de kleuren verf voor op de muur tot het uitzoeken van meubels, gordijnen, accessoires en planten. Hij hield rekening met onze voorkeuren, maar kwam vooral met allerlei leuke creatieve ideeën om van onze inrichting echt iets speciaals te maken. We zijn heel erg blij met het resultaat! Als je nieuwe inrichting niet saai mag worden en je je graag laat verrassen, dan kunnen we Frits van harte aanbevelen! 🤩
Bas & Nathalie
Lees verder
We wilden ons interieur veranderen en omdat Frits 15 jaar terug ook met een goed plan was gekomen besloten we ook ditmaal weer contact met hem op te nemen. Frits kwam langs en we vertelden hem onze ideeën. Maar het zou Frits niet zijn als hij niet met een totaal ander idee kwam. Uiteindelijk hebben we alles veranderd in ons interieur het fijne is dat je zelf nergens over na hoeft te denken en Frits alles regelde. Zo heeft hij 2 kasten ontworpen waar we nog steeds complimenten over krijgen. De ideeën waren voor onze compleet out off the box omdat het heel vernieuwend was maar we hebben er nog geen dag spijt van gehad. Ons interieur is stijlvol, vernieuwend en zeker niet alledaags. Mensen die die voor het eerst bij ons thuis komen lopen vaak even de hele ruimte rond. Mochten we ons interieur weer willen veranderen is Frits de 1e waar we contact mee opnemen.

Maak een
afspraak

Maak een
afspraak