Specialisaties

Wij leveren altijd maatwerk. Wij nodigen u dan ook graag uit om bij interesse geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen, dan kunnen wij u verder adviseren en met u de mogelijkheden doornemen.

Workshops


FLORAFRITS kan exclusieve en compleet verzorgde workshop voor u organiseren. Bijvoorbeeld voor personeelsverenigingen, vriendinnengroepen, vrijgezellenfeesten, Rotary etc. Wij denken met u mee voor de juiste invulling voor uw gelegenheid, en bieden u inspiratie en maatwerk.

Bloemwerk


Meesterbinder, dus altijd bloemwerk op het hoogste niveau. Afgestemd op elke gelegenheid, met een persoonlijke aanpak. Mogelijkheden die we bieden: -Bedrijfsabonnementen -Bruidswerk -Rouwwerk -Bijzondere boeketten Niet alleen perfect, maar ook speciaal. In een persoonlijk gesprek bespreken wij aan de hand van voorbeelden wat er het beste bij uw wensen past. .

Interieur design


Het op maat inrichten en stylen van huizen, bedrijven en winkels is onze core business. Wij adviseren altijd helemaal op maat, gemaakt op de personen die er wonen/werken/recreëren. We leveren geen producten omdat deze nou eenmaal uit de collectie komen waarmee we werken. We gaan specifiek voor elke klant op zoek naar de juiste middelen om de gewenste sfeer te creëren. Alles moet in harmonie zijn met elkaar. Daarbij draait het bij ons om gevoelswaarden, je kunnen verplaatsen in een ruimte en deze optimaal tot zijn recht laten komen en inzetten. Een aantal aspecten waar wij altijd rekening mee houden naast natuurlijk de persoonlijke smaak van de klant:

  • Sfeer (modern/strak/klassiek/oosters/engels/etc.)
  • Leefcomfort (praktisch/meubels/routing/etc.)
  • Gevoelswaarden (warmte/koel/rust/barok/etc.)
  • Verlichting
Door middel van een aantal gesprekken bepalen wij de behoefte van de klant. Met voorbeelden en foto’s van o.a. meubilair, accessoires, verlichting, kleuren, stoffen en vloeren presenteren wij onze ideeën. Op basis hiervan komen wij samen met de klant tot een plan van aanpak.

Shows en demonstraties


Tijdens een dynamische show of demo laat Frits Hoogers de laatste trends en de nieuwste technieken op het gebied van bloemschikken zien. Kleuren, vormgeving, uitbundige stukken en de nodige humor zorgen voor een avond uit of een leerzame demonstratie. Bloemschikken stoffig of ouderwets? Niet in een show of demo van FLORAFRITS.

Feesten en evenementen


FLORAFRITS werkt nationaal en internationaal om grote feesten en evenementen te stylen/organiseren. Van bloemwerk tot tafellinnen, van decor tot de band, van valet parking tot de rode loper. Wij denken overal aan en ontzorgen u. Wij creëren een onvergetelijk decor voor uw happening, natuurlijk totaal op maat. Zie ter inspiratie ons portfolio.

Tuinontwerpen


FLORAFRITS staat garant voor vernieuwende tuinontwerpen. Passend bij de omgeving, het huis, interieur en de mensen die er wonen maken wij een ontwerp op maat. Dit ontwerp bespreken wij met de opdrachtgever om tot de ultieme invulling te komen.

Verkoopstyling


"Je hebt maar een kans voor die eerste indruk..."
wilt u uw huis, in deze tijd, zo snel mogelijk verkopen dan is het belangrijk dat u deze kans grijpt! Na een kennismaking gesprek maken we samen met u een plan over een verkoop make-over. Op deze manier kunt u uw huis beter in de markt zetten.

Uiteraard zijn wij er ook voor u wanneer u net een nieuw huis heeft of wanneer u uw oude huis weer als nieuw wilt laten zijn.

Offerte